IMM Rent And Tours

RUTES I VIATGES EN MOTO.

- ESPANYA: cada temporada s'inclou en el nostre programa almenys un tour o ruta pel nostre país. Buscarem en cadascun un significat, bé sigui històric, arquitectònic o d'una altra rellevància. Consulta apartat Tours / Propers

- EUROPA: la nostra experiència d'anys viatjant en moto per aquest continent ens ha fet conèixer els més recòndits i bells llocs que puguin conèixer. Això ens ajuda a dissenyar unes rutes que destaquen per la seva bellesa paisatgística i pel gaudi com a motorista pel seu traçat. En molts casos, tot i ser una destinació coneguda, passarem per llocs poc visitats. Aquest és un aspecte important en la nostra rutes. Consulta apartat Tours / Propers

- MALLORCA: La nostra base està a Mallorca i la nostra comesa principal és mostrar la nostra illa als foranis perquè la coneguin realment des d'un altre punt de vista. Mallorca et sorprendrà com motard perquè no gaire lluny dels anomenats centres turístics situats majorment a la costa, té molt a oferir. Rutes que recorren tot tipus de paisatges. Des planes a la vora d'algun pantà, passant per platges i cales tot salvatges i paradisíaques fins anar a la gran serralada de la Serra de Tramuntana, la qual recorre tota l'illa a la costa oest de nord a sud i on s'amaguen paisatges d'alta muntanya. Allà trobaràs carreteres amagades amb infinitat de corbes que faran les delícies de qualsevol motard. La idea principal d'IMM Rent and Tours és que els nostres clients i amics gaudeixin de la moto i tinguin un record inesborrable de la nostra preciosa illa quan tornin a casa. IMM Rent and Tours t'ofereix una nova perspectiva. Vine amb la teva moto i et organitzarem unes rutes, però si realment vols estalviar temps i diners, veuen en avió i lloga una de les nostres motos. Pots passar diversos dies amb nosaltres o bé un simple cap de setmana venint un divendres a la tarda i tornant el diumenge per posar un exemple. Les rutes acompanyades organitzades per IMM Rent and Tours estan perfectament dissenyades per anar combinant al llarg del dia els diferents paisatges que concentra en relativament pocs quilòmetres l'illa de Mallorca. Els Roadleaderes motards que les dirigeixen són gent experimentada tant en el món de la moto com de la regió que recorrem. Consulta a l'apartat: Tours / Rutes Locals.

LES NOSTRES MOTOS

nostres motos són absolutament noves. Actualment tenim disponibles per als nostres clients les dues versions del revolucionari nou model Triumph Tiger 800. Per una banda, la versió més asfàltica amb llanta davantera d'aliatge de 19 "i la més off-road XC amb llantes de ràdios i davantera de 21 ". Les dues demostren un comportament exemplar: àgils, fàcils de manejar, motor tricilíndric molt fiable, etc. Simplement llegiu les seves qualitats en qualsevol revista especialitzada. Tots dos models són ideals per als recorreguts que us proposem dins i fora de la nostra illa. Les nostres motos estan completament equipades: les dues versions vénen equipades sempre amb ABS desconnectable a voluntat, amb maletes laterals a muntar si es vol o no (va inclòs en el preu de lloguer). Veniu i probadlas en un entorn i unes carreteres inoblidables!


MANTENIMENT

El manteniment-revisions de les motos és exhaustiu i es realitza a través del servei oficial Triumph a Mallorca (Mundimoto), amb el qual es manté una estreta relació de col · laboració constant. Alhora, disposem dels nostres propis tallers, per al manteniment habitual-diari. En qualsevol cas, sempre quedarà tot estrictament supervisat segons les especificacions indicades i estipulades per Triumph. No deixem ni un detall a l'atzar. Els mecànics de Triumph i els mecànics de IMM Rent and Tours són persones realment experimentades en aquest camp. Amb anys d'experiència i seguiment de la marca.

PROGRAMA DE TOURS 2014

- CONCENTRACIÓ PINGÜINS , la gran cita de tot motard .

- MALLORCA 1, la illa que ho ofereix tot.

- MALLORCA 2, paisatges i corbes .

- CORCEGA , costa i alta muntanya .

- GRÈCIA AL COMPLET , la ruta impressionant .

- TRIUMPH - TRIDAYS - TOUR ALPS , el gran esdeveniment de la marca .

- ESCOCIA I LES HIGHLANDS , el paradís de les rutes amb moto

- ELS ALPS 2014 , els cims imprescindibles .

- CAP NORD 2014 , destí mític .

- IRLANDA , l'illa verda .

- SIERRA NEVADA , muntanya i història .

IMM Rent and Tour en col ·laboració directa amb Triumph Espanya acudirà al gran esdeveniment Triumph - Tridays als Alps aquest estiu . Apunta't amb nosaltres !

Apunta't i abona qualsevol dels viatges de IMM Rent and Tours abans del 28 de febrer 2014 i aconsegueix un 5% de descompte sobre el preu total

per a informació específica de l'oferta , contacta'ns per mail a info@immrentandtours.com i/o la nostra web .

Recorda que disposem també de motos de lloguer per viatjar .

Ja disposes de les nostres motos a Mallorca i ara prop de Madrid , una petita escapada, un viatge o simplement un dia motorista és cada vegada més fàcil . Contacta'ns!

Informació detallada de tots els viatges en l'apartat/pestanya TOURS en aquesta mateixa web.