IMM Rent And Tours

RUTES I VIATGES EN MOTO.

- ESPANYA: cada temporada s'inclou en el nostre programa almenys un tour o ruta pel nostre país. Buscarem en cadascun un significat, bé sigui històric, arquitectònic o d'una altra rellevància. Consulta apartat Tours / Propers

- EUROPA: la nostra experiència d'anys viatjant en moto per aquest continent ens ha fet conèixer els més recòndits i bells llocs que puguin conèixer. Això ens ajuda a dissenyar unes rutes que destaquen per la seva bellesa paisatgística i pel gaudi com a motorista pel seu traçat. En molts casos, tot i ser una destinació coneguda, passarem per llocs poc visitats. Aquest és un aspecte important en la nostra rutes. Consulta apartat Tours / Propers

- MALLORCA: La nostra base està a Mallorca i la nostra comesa principal és mostrar la nostra illa als foranis perquè la coneguin realment des d'un altre punt de vista. Mallorca et sorprendrà com motard perquè no gaire lluny dels anomenats centres turístics situats majorment a la costa, té molt a oferir. Rutes que recorren tot tipus de paisatges. Des planes a la vora d'algun pantà, passant per platges i cales tot salvatges i paradisíaques fins anar a la gran serralada de la Serra de Tramuntana, la qual recorre tota l'illa a la costa oest de nord a sud i on s'amaguen paisatges d'alta muntanya. Allà trobaràs carreteres amagades amb infinitat de corbes que faran les delícies de qualsevol motard. La idea principal d'IMM Rent and Tours és que els nostres clients i amics gaudeixin de la moto i tinguin un record inesborrable de la nostra preciosa illa quan tornin a casa. IMM Rent and Tours t'ofereix una nova perspectiva. Vine amb la teva moto i et organitzarem unes rutes, però si realment vols estalviar temps i diners, veuen en avió i lloga una de les nostres motos. Pots passar diversos dies amb nosaltres o bé un simple cap de setmana venint un divendres a la tarda i tornant el diumenge per posar un exemple. Les rutes acompanyades organitzades per IMM Rent and Tours estan perfectament dissenyades per anar combinant al llarg del dia els diferents paisatges que concentra en relativament pocs quilòmetres l'illa de Mallorca. Els Roadleaderes motards que les dirigeixen són gent experimentada tant en el món de la moto com de la regió que recorrem. Consulta a l'apartat: Tours / Rutes Locals.

LES NOSTRES MOTOS

nostres motos són absolutament noves. Actualment tenim disponibles per als nostres clients les dues versions del revolucionari nou model Triumph Tiger 800. Per una banda, la versió més asfàltica amb llanta davantera d'aliatge de 19 "i la més off-road XC amb llantes de ràdios i davantera de 21 ". Les dues demostren un comportament exemplar: àgils, fàcils de manejar, motor tricilíndric molt fiable, etc. Simplement llegiu les seves qualitats en qualsevol revista especialitzada. Tots dos models són ideals per als recorreguts que us proposem dins i fora de la nostra illa. Les nostres motos estan completament equipades: les dues versions vénen equipades sempre amb ABS desconnectable a voluntat, amb maletes laterals a muntar si es vol o no (va inclòs en el preu de lloguer). Veniu i probadlas en un entorn i unes carreteres inoblidables!


MANTENIMENT

El manteniment-revisions de les motos és exhaustiu i es realitza a través del servei oficial Triumph a Mallorca (Mundimoto), amb el qual es manté una estreta relació de col · laboració constant. Alhora, disposem dels nostres propis tallers, per al manteniment habitual-diari. En qualsevol cas, sempre quedarà tot estrictament supervisat segons les especificacions indicades i estipulades per Triumph. No deixem ni un detall a l'atzar. Els mecànics de Triumph i els mecànics de IMM Rent and Tours són persones realment experimentades en aquest camp. Amb anys d'experiència i seguiment de la marca.

PROGRAMA DE TOURS 2015

- MARROC EXPRESS, l'essència del desert.

- ILLA DE CORCEGA, bonica costa i alta muntanya.

- TRIUMPH-TRIDAYS-TOUR ALPS, el món al més pur estil Triumph. Consulta les nostres facilitats de pagament i venda anticipada d'aquest tour!!!

- MALLORCA, una illa sorprenent.

- CROÀCIA, el paradís motociclista.

- ALPS 2015, els cims indispensables.

- IRLANDA, l'illa verda.

- CAP NORD, destinació mítica.

- ESTIU I LES TERRES ALTES, el paradís de les rutes en moto.

- NORMANDIA, la bellesa de l'Atlàntic.

- ILLA DE CERDENYA, simplement impresionant!

IMM Rent and Tours en col·laboració directa amb Triumph Espanya acudirà al gran esdeveniment Triumph-Tridays als Alps aquest estiu. Apunta't amb nosaltres !!!

Apunta't i abona qualsevol dels viatges de IMM Rent and Tours abans del 28 de febrer 2015 i obté entre un 5% i un 10% de descompte sobre el preu total segons el tour.

per a informació específica de l'oferta, contacta'ns per mail a info @ immrentandtours. com i / o la nostra web.

Recorda que disposem també de motos en lloguer per viatjar.

Ja disposes de les nostres motos a Mallorca i ara prop de Madrid, una petita escapada, un viatge o simplement un dia motorista és cada vegada més fàcil. Contacta'ns!

Informació detallada de tots els viatges en l'apartat / pestanya TOURS en aquesta mateixa web.

PROTECCIÓN DE DATOS (POLÍTICA DE PRIVACIDAD)

A los efectos de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, informamos al Usuario de que los datos de carácter personal referentes a personas físicas, recabados en cualquiera de la secciones del Portal, o cualesquiera otros proporcionados por el Usuario a lo largo de la relación con Isla Mallorca Motos Rent and Tours, S.L., así como aquellos que se recojan como consecuencia de la relación que se establezca, serán incluídos en un fichero de datos de carácter personal cuyo responsable es Isla Mallorca Motos Rent and Tours, S.L., y cuya finalidad consiste en el mantenimiento, cumplimiento, control y desarrollo de la relación en su caso establecida con Isla Mallorca Motos Rent and Tours, S.L.

El tratamiento tiene igualmente como finalidad el remitirle información sobre bienes y servicios que puedan ser de su interés, ampliar y mejorar nuestros bienes y servicios adecuando nuestras ofertas a sus preferencias o necesidades, permitirle una navegación personalizada, diseñar nuevos productos y el envío de cuestionarios por cualquier medio, cuya contestación es voluntaria, salvo que en ellos se disponga otra cosa. Los campos indicados son de carácter obligatorio, por lo que la no cumplimentación de dichos campos impedirá al Usuario disfrutar de algunos de los Servicios e informaciones ofrecidos en esta página Web.

Por medio de la aceptación de las presentes Condiciones Generales, el Usuario consiente expresamente la comunicación de sus datos de carácter personal a las empresas asociadas o colaboradoras de Isla Mallorca Motos Rent and Tours,S.L., únicamente con el objeto de poder cumplir con las finalidades anteriormente descritas.

Los datos personales recabados por Isla Mallorca Motos Rent and Tours,S.L., gozarán de la protección adecuada conforme a lo establecido en el Real Decreto 994/1999, de 11 de junio, por el que se aprueba el Reglamento de Medidas de Seguridad que desarrolla el artículo 9 de la LOPD.

Por medio de la aceptación de las presentes Condiciones Generales, el Usuario garantiza que los datos e informaciones proporcionados a Isla Mallorca Motos Rent and Tours, S.L. a través de la página web o por cualquier otro medio son los suyos propios; en caso contrario, el Usuario garantiza disponer del consentimiento expreso de los titulares de los datos e informaciones para su comunicación a Isla Mallorca Motos Rent and Tours, con el objeto de que puedan ser incorporados a nuestros ficheros en las condiciones y con las finalidades establecidas en las presentes Condiciones Generales.

Isla Mallorca Motos Rent and Tours,S.L, como responsable del fichero, garantiza el ejercicio de los derechos de acceso, rectificación, oposición y cancelación de los datos aportados. Para ello el usuario, podrá ponerse en contacto con nosotros en el email info@immrentandtours.com o en la siguiente dirección postal:
C/ Formentera,1. 07550 – Son Servera (Mallorca)-España

El fichero ha sido notificado a la Agencia de Protección de datos y registrado por esta misma entidad con el nombre CLIENTES Y/O PROVEEDORES.